Workshop / Interactieve presentatie / Cursus

 

Heb jij interesse om met een groep een lunch, high tea of gewoon heerlijke lekkernijen te maken en ondertussen te kletsen over (geraffineerde) suiker en voeding in het algemeen?

Ben jij binnenkort jarig of wil je iets leuks organiseren om het leven te vieren?

Heb jij interesse om met een groep informatie te krijgen over (geraffineerde) suikers en wat deze voor invloed op je kunnen hebben? Wil je met bovenstaande informatie in gesprek gaan?

 

Wij, Rianne en Karin, gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Zodat jij krijgt wat je wilt, een op maat gemaakte beleving.

 

De interactieve presentatie (ongeveer 1,5 uur) geven we zowel voor kleinere als voor grotere groepen. Klik hier voor meer details.

Met de gezamenlijk bereiden van lunch/high tea/tussendoortjes hebben we ervaring met een groep van tussen de 8 en 20 personen. Bij de grotere groep bereiden wij wat voor, maak jij samen met de groep een aantal gerechten en genieten we er gezamenlijk. Daarbij gaan we in gesprek over voeding, etiketten en wat voeding eigenlijk voor je doet/kan doen. Klik hier voor meer details.

 

Pure2eat en Kracht in Gezondheid

Wij bundelen onze krachten rondom het thema:

voeding en bewustzijn van je eigen lijf

Geinteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

 

Pure2eat en Puur&Bewust

Wil jij meer weten over emoties en voeding? Kies dan voor onze workshop ‘emoties en voeding’.

Deze organiseren we samen met Rita van Praktijk Puur&Bewust uit Oudenbosch. Uiteraard maak je ook wat lekkers en geniet je daarvan terwijl we uitgebreid op het thema ingaan.

Neem contact op via welkom@pure2eat.nl of bel 06 – 21 96 51 53 voor meer informatie.

Advertenties