Workshops

 

Wil jij ook heerlijk verwarmd en gevoed worden door ‘aangeklede’ soepen?

Ben jij ook zo dol op soep in deze koude periode van het jaar? Soep verwarmt je van binnenuit en wist je dat je soep tijdens iedere maaltijd kan eten? Schrijf je in voor de workshop want dan hoor je er meer over en ervaar je hoe makkelijk het is om aan de norm van minimaal 250 gram groenten per dag te voldoen.

Op donderdag 26 april kun jij aan de slag om met maximaal negen anderen een aantal heerlijke soepen te maken, vol met groentes. Naast luisteren, kijken en doen, ga je ook samen proeven en genieten! Vanzelfsprekend krijg je de recepten mee zodat je thuis ook daadwerkelijk aan de slag kunt.

Je maakt tijdens deze workshop vier soepen. Soepen met diverse ingrediënten en dus verschillende smaken, boordevol verse groentes en makkelijk te maken. Om deze soepen ‘aan te kleden’ en het een complete maaltijd te laten zijn, maken we er ook verschillende crackers en smeersels bij.

Nieuwsgierig? Schrijf je vóór 19 april  in om op donderdag 26 april aan de slag te gaan. Let op VOL=VOL.

Schikt die dag niet? Heb jij een andere datum waarop je met een groepje aan de slag wilt? Laat het ons weten.

Datum: donderdag 26 april 2018

Tijdstip: 18.00 – 21.00 uur
Locatie:  Broodjeszaak de Borchwerf, Belder 2 – 4 in Roosendaal
Jouw investering: € 45,00 ( introductieprijs)

Aanmelden: mail naar welkom@pure2eat.nl of bel 06 – 21 96 51 53.

Workshop ‘Aan de slag met gezonde tussendoortjes zonder toegevoegde suikers’

Vind jij het ook zo lastig om in de supermarkt een verantwoorde keuze te maken als je voor het koekjes schap staat. Is die keuze er überhaupt wel?
In deze workshop geven wij jou praktische en gemakkelijke handvatten om thuis aan de slag te gaan. Zo zorg jij ervoor dat je altijd een gezond en natuurlijk gezoet tussendoortje in huis hebt. In de workshop maken we uiteraard gebruik van biologische ingrediënten en natuurlijk zoet zoals fruit en groentes. De (kokosbloesem)suiker laten we tijdens deze workshop in de kast staan.

Wanneer jij je inschrijft, ga je met maximaal 10 deelnemers een heerlijke en interessante workshop beleven. Naast luisteren, kijken en doen, ga je ook samen genieten! Vanzelfsprekend krijg je de recepten mee zodat je thuis ook daadwerkelijk aan de slag kunt. En we zorgen ervoor dat er voldoende wordt gemaakt om je huisgenoten meteen wat te kunnen laten proeven.

Nieuwsgierig? Schrijf je vóór 8 mei in via welkom@pure2eat.nl, om op zaterdag 12 mei 2018 aan de slag te gaan. VOL=VOL
Schikt die dag niet? Houd onze agenda in de gaten of geef je op voor onze nieuwsbrief.

Datum: zaterdag 12 mei 2018

Tijdstip: 14.00 -17.00 uur
Locatie: Broodjeszaak de Borchwerf, Belder 2 – 4 in Roosendaal
Jouw investering: € 50,00

Wil je op een andere datum met een groepje aan de slag? Laat het ons weten.

Mail naar welkom@pure2eat.nl of bel 06 – 21 96 51

Advertenties