Workshops

Wil jij ook heerlijk verwarmd en gevoed worden door ‘aangeklede’ soepen?

Ben jij ook zo dol op soep in deze koude periode van het jaar? Soep verwarmt je van binnenuit en wist je dat je soep tijdens iedere maaltijd kan eten? Schrijf je in voor de workshop want dan hoor je er meer over en ervaar je hoe makkelijk het is om aan de norm van minimaal 250 gram groenten per dag te voldoen.

Op vrijdag 23 februari en op zaterdag 10 maart kun jij aan de slag om met maximaal negen anderen een aantal heerlijke soepen te maken, vol met groentes. Naast luisteren, kijken en doen, ga je ook samen proeven en genieten! Vanzelfsprekend krijg je de recepten mee zodat je thuis ook daadwerkelijk aan de slag kunt.

Je maakt tijdens deze workshop vier soepen. Soepen met diverse ingrediënten en dus verschillende smaken, boordevol verse groentes en makkelijk te maken. Om deze soepen ‘aan te kleden’ en het een complete maaltijd te laten zijn, maken we er ook verschillende crackers en smeersels of Vietnamese springolls bij. De crackers en smeersels maak je op 23 februari, de springrolls op 10 maart.

Nieuwsgierig? Schrijf je vóór 19 februari of 6 maart  in om op vrijdag 23 februari of zaterdag 10 maart aan de slag te gaan. Let op VOL=VOL.

Schikken die dagen niet? Heb jij een andere datum waarop je met een groepje aan de slag wilt? Laat het ons weten.

Datum: vrijdag 23 februari 2018

Tijdstip: 17.00 – 20.00 uur
Locatie:  Broodjeszaak de Borchwerf, Belder 2 – 4 in Roosendaal
Jouw investering: € 45,00 ( introductieprijs)

Datum: zaterdag 10 maart 2018

Tijdstip: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Innovitapark, Oostenlijke Havendijk 13 in Roosendaal
Jouw investering: € 45,00 ( introductieprijs)

Aanmelden: mail naar welkom@pure2eat.nl of bel 06 – 19 86 11 92 (Rianne) of 06 – 21 96 51 53 (Karin)

 

Workshop ‘Aan de slag met gezonde tussendoortjes zonder toegevoegde suikers’  ( nieuwe datum!!)

Vind jij het ook zo lastig om in de supermarkt een verantwoorde keuze te maken als je voor het koekjes schap staat. Is die keuze er überhaupt wel?
In deze workshop geven wij jou praktische en gemakkelijke handvatten om thuis aan de slag te gaan. Zo zorg jij ervoor dat je altijd een gezond en natuurlijk gezoet tussendoortje in huis hebt. In de workshop maken we uiteraard gebruik van biologische ingrediënten en natuurlijk zoet zoals fruit en groentes. De (kokosbloesem)suiker laten we tijdens deze workshop in de kast staan.

Wanneer jij je inschrijft, ga je met maximaal 10 deelnemers een heerlijke en interessante workshop beleven. Naast luisteren, kijken en doen, ga je ook samen genieten! Vanzelfsprekend krijg je de recepten mee zodat je thuis ook daadwerkelijk aan de slag kunt. En we zorgen ervoor dat er voldoende wordt gemaakt om je huisgenoten meteen wat te kunnen laten proeven.

Nieuwsgierig? Schrijf je vóór 10 maart in via welkom@pure2eat.nl, om op donderdag 15 maart 2018 aan de slag te gaan. VOL=VOL
Schikt die dag niet? Houd onze agenda in de gaten of geef je op voor onze nieuwsbrief.

datum: 15 maart  2018

tijdstip: 19.00 -22.00 uur

Locatie: Roosendaal, locatie volgt

Prijs: € 50,00

Wil jij op een andere datum met een groepje aan de slag? Laat het ons weten.

Mail naar welkom@pure2eat.nl of bel 06 – 21 96 51 53.

Advertenties