Reacties van klanten

 

“… dat ik jullie nog extra wil bedanken. Ik zal jullie aanbevelen als iemand een gezonde healthy high tea wenst! Alles was van hele goede kwaliteit en vooral het no-cheesetaartje was erg lekker.

Na het eerste telefoontje had je alles zo goed met me doorgenomen. Je wist daarna alle dingen nog die ik belangrijk vond. Daardoor had ik er alle vertrouwen in! Zorg en goede kwaliteit! Wij kijken er met plezier op terug!”

Corrie uit Ridderkerk, juli 2017

 

“Het Care Innovation Center is een proeftuin voor zorginnovaties met de focus op preventie en zelfzorg. Beter voorkomen, dan genezen dat is het uitgangspunt. En dat begint bij een goede leefstijl waar voeding een belangrijk onderdeel van uitmaakt. De producten van Pure2eat sluiten hier heel goed bij aan. In juni 2015 heeft Pure2eat tijdens een event de bezoekers verrast met zoete lekkernijen en een gezonde soep. De reacties waren zeer positief. Pure2eat weet gezonde en verantwoorde voeding aantrekkelijk te presenteren. Zo kan gezond eten ook heel erg lekker zijn”.

Chantal van Spaendonck, directeur CIC West-Brabant

 

“Humanitas Nederland bestaat 70 jaar. Al die tijd zijn er al vrijwilligers actief die, opgeleid en begeleid door Humanitas, mensen ondersteunen die een steuntje in de rug nodig hebben. Deze vrijwilligers kiezen met hun hart om dit vrijwilligerswerk te doen. Ook bij Pure2eat werken ze vanuit hun hart. Vandaar dat wij hen gevraagd hebben om wat lekkers te verzorgen bij  het koffiemoment van het 70-jarig bestaan. Onze favoriet is de Pochoda bonbon!”

Iris de Vries, bestuurssecretaris Humanitas West-Brabant West

 

“De samenwerking met Pure2eat met Karin en Rianne voor het Adem & Spirit festival in 2015 is ons erg goed bevallen. Het overleg met hen samen verliep altijd prettig. De producten die zij bieden vonden wij ook passend bij onze doelgroep. Het bewustzijn wat wij met dit festival weg wilde zetten in combinatie met wat zij bieden vonden wij dan ook aansluiten op elkaar. Natuurlijk was het spannend voor hen als voor ons, omdat het een eerste keer betrof, maar ook tijdens de evaluatie stonden zij voor alles open en gezien de projecten/festivals & beurzen die zij daarna bemand hebben weet ik zeker dat dit een goede succesformule is.”

Jessica Hagenaars, mede-organisator Adem & Spirit Festival 2015

Advertenties