Ontbijt en lunch

 

Voor ontbijt en lunch zijn de lekkernijen van Pure2eat ook zeer geschikt.

Onderstaand een aantal biologische en natuurlijk gezoete producten die wij zelf ook voor deze maaltijden gebruiken.

Ze kunnen ook prima ingevroren worden.

 

Bananen-noten brood

Een à tweePure2eat - bananenbrood (1) plakken van dit brood en je kunt er weer een hele tijd tegenaan. Het brood bevat geen toegevoegde suikers en is gemaakt van bananen, ei, amandelmeel, havermout,  paranoten, walnoten, amandelen, dadels, vijgen, rozijnen, kokosrasp,  wijnsteenbakpoeder en Himalaya zout.

Allergenen: ei, amandelen, havergluten, noten
Houdbaarheid: 3 a 4 dagen in een goed afgesloten trommel, kan ook prima ingevroren worden

Wil jij er bijvoorbeeld geen walnoten in omdat je daar allergisch voor bent, dan horen we dat graag. We kijken dan samen naar andere mogelijkheden.

 

Cranberry oatje20150329_133346_resized_1

Dit koekje is gemaakt van havermout en wordt gezoet met appel-perenstroop of honing. Wij gaan uit van de stroop. Als jij graag de honing wilt, geef je dat bij je bestelling aan.

Het bevat naast de hierboven genoemde ingrediënten cranberry’s, hazelnoten, wijnsteenbakpoeder en een snufje Himalaya zout.

Allergenen: havergluten, hazelnoten
Houdbaarheid: minimaal 3 weken in een goed afgesloten trommel

 

Eierkoek

Deze20150405_082046_resized snack smaakt naar meer! Het bevat de volgende ingrediënten: ei, oerzoet, volkoren speltmeel, amandelmeel, vanille extract en wijnsteenbakpoeder.

Allergenen: ei, speltgluten, amandelen
Houdbaarheid: 1 week in een goed afgesloten trommel, kan ook prima ingevroren worden

 

Rozijnen-ontbijtkoek

ontbijtkoek rozijnenDeze stevige koek is een gezonde variant van de reguliere ontbijtkoek omdat er geen geraffineerde suikers of vetten inzitten. Het bevat water, rozijnen, roggemeel, volkoren speltmeel, ei, koekkruiden, wijnsteenbakpoeder, kaneel en Himalaya zout.

Allergenen: gluten en ei
Houdbaarheid: 6-7 dagen in een goed afgesloten trommel, kan ook prima ingevroren worden

 

Mueslikoek

De koek kan ook in repen ingevroren worden om zo gemakkelijk mee te nemen als je op stap gaat.

Met de ingrediënten havermout, ei, appel-perenstroop, vijgen, rozijnen, kokosolie, amandelen, paranoten, walnoten, pompoenpitten, zonnebloempitten, kaneel en Himalaya zout is deze stevige koek zeer geschikt voor ontbijt, lekkere trek en bij de thee.

Allergenen: havermout, ei, amandelen, paranoten, walnoten
Houdbaarheid: minimaal 2 weken in een goed afgesloten trommel

 

Wortelnotenkoekje

 

20150514_125029_resizedWellicht heb je bij het horen van deze naam niet direct een beeld, maar dit zijn koekjes met een verrassende “bite” en smaak. Ze bevatten geen toegevoegde suiker.

De ingrediënten zijn wortel, medjool dadels, havermout, rozijnen, water, lijnzaad, paranoten, walnoten, amandelen, kaneel en Himalaya zout.

Allergenen: havergluten, paranoten, walnoten, amandelen
Houdbaarheid: 1 week in een goed afgesloten trommel, kan ook prima ingevroren worden

Wil jij er bijvoorbeeld geen walnoten in omdat je daar allergisch bent, dan horen we dat graag. We kijken dan samen naar andere mogelijkheden.

Advertenties