Taarten

De taarten van Pure2eat zijn biologisch en natuurlijk gezoet.

 

Chocoladetaart met courgette (20 cm, halve of hele taart)

Deze heerlijk vullende taart zonder suiker (gezoet met dadels) is echt om te smullen!

Wat er in zit?

Medjool dadels, courgette, kokosolie, amandelmeel, ei, cacaopoeder, wijnsteenbakpoeder en Himalaya zout.

Allergenen: amandelen en ei

Houdbaarheid: in de diepvries of 4 dagen gewoon in de kast.

 

 

Zowel de No-cheesecake als de Avocado taart kunnen van onze diepvries direct naar jouw diepvries zodat je altijd een heerlijke lekkernij in huis hebt. Als je de taart de avond van tevoren in de koelkast zet, kun je er de volgende ochtend lekker van genieten. Uiteraard kun je deze taart ook als ijstaart eten. Net wat jij lekker vindt!

 

No-cheesecake (20 en 24 cm, halve of hele taart)Pure2eat - taart, raw cheesecake def

Wil jij eens een bijzondere cheesecake zonder kaas proeven? Je kunt kiezen tussen framboos, biet en kokos!

De no-cheesecake met biet/framboos heeft een bodem van amandelen, medjool dadels en Himalaya zout. De laag erboven bestaat uit cashewnoten, kokosolie, honing, citroensap en vanillepoeder. De toplaag heeft als extra ingrediënt biet of framboos.

 

Pure2eat - taart, raw no cheesecake kokos

De no-cheesecake met kokos heeft een bodem van dadels en kokos. De toplaag bestaat uit cashewnoten, kokosolie, citroensap, honing, water, vanillepoeder en Himalaya zout.

 

Allergenen: cashewnoten (en amandelen indien je framboos of biet kiest)
Houdbaarheid: in de diepvries of 3 dagen in de koelkast

 

Avocado taart (20 cm, halve of hele halve taart)

De avocavocado taartado wordt gemengd met kokosolie, rijststroop, citroensap, citroenrasp en vanillepoeder. Dit komt op een bodem van medjool dadels, paranoten, amandelen en kokosrasp. Een mooie combinatie van de zijdezachte bovenlaag met de bite van de bodem.

Allergenen: paranoten, amandelen
Houdbaarheid: in de diepvries of 3 dagen in de koelkast

 

Advertenties