Lekkernijen


De lekkernijen van Pure2eat zijn biologisch en natuurlijk gezoet. 
Wil jij meer weten over biologische en natuurlijk zoete ingrediënten? Klik hier.

Pure2eat maakt naast lekkernijen zonder witte / geraffineerde suiker ook lekkernijen zonder gluten en zonder zuivel.

Op dit moment zijn dat er 5 zonder gluten: Chocblok, Chocorotsje, Dadel-kokos snoepje, Kamanda energiereep en Pochoda bonbon. Daarnaast maken we de Anijskoek en de Nutty Choc op aanvraag met havermeel. Neem ook een kijkje bij onze taarten!

Deze 11 lekkernijen zijn zonder zuivel gemaakt: Bananen-noten brood, Bitterkoekje, Chocblok, Chocorotsje, Cranberry oatje, Dadel-kokossnoepje, Eierkoek, Kamanda energiereep, Pochoda, Rozijnen ontbijtkoek en Wortelnotenkoekje.

 

Proefpakketje

Pure2eat - foto - proefzakje

Dit pakketje bevat 5 verschillende producten. Zo kun je in één keer kennis maken met diverse biologische en natuurlijk gezoete lekkernijen van Pure2eat. Je krijgt een Anijskoek, Cranberry oatje, Pochoda bonbon, Dadel-kokos snoepje en Nutty-choc.

Allergenen: havergluten, speltgluten, hazelnoten, pinda’s, koemelk, ei
Houdbaarheid: minimaal 2 weken (ivm verschillende structuren is dit korter dan wanneer ze apart verpakt zijn)

 

 

 

Anijskoek

20150611_201710

Deze koek bevat anijszaad en heeft daardoor de nostalgische smaak van gekleurde muisjes. Het bevat de volgende biologische ingrediënten: volkoren speltmeel, roomboter, kokosbloesemsuiker, ei, hazelnoten, anijszaad, kaneel, gemberpoeder, Himalaya zout.

Heb jij liever havermeel dan speltmeel? Geen probleem, geef het gewoon door bij je bestelling!

Allergenen: speltgluten, koemelk, ei, hazelnoten
Houdbaarheid: minimaal 8 weken in een goed afgesloten trommel

 

Bananen-noten brood

Pure2eat - bananenbrood (1)Een à twee plakken van dit biologische brood als ontbijt of lunch en je kunt er een hele tijd tegenaan! Dit brood bevat geen toegevoegde suikers. Het is gemaakt van bananen, ei, amandelmeel, havermout, paranoten, walnoten, amandelen, dadels, vijgen, rozijnen, kokosrasp,  wijnsteenbakpoeder en Himalaya zout.

Wil jij er bijvoorbeeld geen walnoten in omdat je daar allergisch voor bent, dan horen we dat graag. We kijken dan samen naar andere mogelijkheden.

Allergenen: ei, amandelen, havergluten, noten
Houdbaarheid: 3 a 4 dagen in een goed afgesloten trommel, kan ook prima ingevroren worden

 

Bitterkoekje

Pure2eat - bitterkoekjes (2)Met amandelmeel, kokosbloesemsuiker, ei, kaneel, amandel extract en wijnsteenbakpoeder worden deze heerlijke koekjes gemaakt. 

Allergenen: amandelen en ei
Houdbaarheid: minimaal 3 weken in een goed afgesloten trommel

 

 

Cacaohart

20150514_130251

Houd jij van puur? Dan is dit cacaohart echt iets voor jou!

Het is gemaakt van volkoren speltmeel, roomboter, cacaonibs, cacaopoeder, water, vanille extract, wijnsteenbakpoeder, citroenrasp of sinaasappelrasp, Himalaya zout en het is gezoet met kokosbloesemsuiker en ahornsiroop.

Wij gaan uit van de sinaasappelrasp. Wil jij de citroenrasp? Dan geef je dat gewoon bij je bestelling aan.

Allergenen: speltgluten, koemelk
Houdbaarheid: minimaal 3 weken in een goed afgesloten trommel

 

Chocblok

chocblok1Deze blokjes zijn verrassend qua bite, smaakbeleving en een must voor choc-addicts. Durf jij het aan? Er zijn verschillende mogelijkheden namelijk met walnoten, hazelnoten, paranoten, amandelen, rozijnen, vijgen of cranberry’s. De basis is een mix van amandelen en rozijnen.

Deze chocbloks bevatten de volgende ingrediënten: cacaoboter, cacao, kokosbloesemsuiker en de toevoeging die jij kiest.

Allergenen: noten indien gekozen
Houdbaarheid: minimaal 8 weken in een goed afgesloten trommel (in de koelkast blijven ze harder)

 

Chocorotsje (50 gram, 5-7 stuks)

Heerlijk bij de koffie of thee of gewoon tussendoor.

Gemaakt van pure chocolade (75% en gezoet met kokosbloesemsuiker), rozijnen, cashewnoten, zonnebloempitten en cacaonibs.

Allergenen: cashewnoten

Houdbaarheid: minimaal 8 weken in een goed afgesloten trommel in de koelkast

 

Cranberry oatje

20150329_133346_resized_1

Dit koekje is gemaakt van havermout en wordt gezoet met appel-perenstroop of honing.

Wij gaan uit van de stroop. Als jij graag de honing wilt, geef je dat bij je bestelling aan.

Het bevat daarnaast cranberry’s, hazelnoten, wijnsteenbakpoeder en een snufje Himalaya zout.

Allergenen: havergluten, hazelnoten
Houdbaarheid: minimaal 3 weken in een goed afgesloten trommel

 

Dadel-kokos snoepje

20150319_171815_resizedDeze superlekkere snoepjes zijn gemaakt van Medjool dadels, kokosrasp en wat water. De topping kan bestaan uit kokosrasp of sesamzaadjes.

Wij kiezen voor de kokosrasp. Als jij de sesamzaadjes graag wilt, geef je dat bij je bestelling aan.

Allergenen: sesamzaad (indien gekozen)
Houdbaarheid: minimaal 8 weken in een goed afgesloten trommel (in de koelkast blijven ze steviger)

Eierkoek

20150405_082046_resized

Deze snack smaakt naar meer! Het bevat de volgende ingrediënten: ei, oerzoet, volkoren speltmeel, amandelmeel, vanille extract en wijnsteenbakpoeder.

Allergenen: ei, speltgluten, amandelen
Houdbaarheid: 1 week in een goed afgesloten trommel, kan ook prima ingevroren worden

 

Fig-a-licious

Pure2eat - Figalicious

Houd je van vijgen dan is deze lekkernij echt iets voor jou! Samen met rijstmeel,  kokosolie, havermout, kokosbloesemsuiker, ei, kaneel, vanille extract, wijnsteenbakpoeder en Himalaya zout wordt het de heerlijke koek op de foto. Je proeft echt de pitjes van de vijg.

Allergenen: havergluten, ei
Houdbaarheid: 6 weken in een goed afgesloten trommel

 

Kamanda energiereep

Pure2eat - foto - Kamanda energiereep 27 gram

Dit reepje is een reep geworden en geeft je een boost om door te gaan.  Het wordt gemaakt van medjool dadels, amandelen, cacaonibs, kokosrasp en rijstwafel.

Allergenen: amandelen
Houdbaarheid: minimaal 4 weken in een goed afgesloten trommel (in de koelkast blijven ze steviger)

 

 

 

Mueslikoek

De koek kan ook in repen ingevroren worden om zo gemakkelijk mee te nemen als je op stap gaat.

Met de ingrediënten havermout, ei, appel-perenstroop, vijgen, rozijnen, kokosolie, amandelen, paranoten, walnoten, pompoenpitten, zonnebloempitten, kaneel en Himalaya zout is deze stevige koek zeer geschikt voor ontbijt, lekkere trek en bij de thee.

 

Allergenen: havermout, ei, amandelen, paranoten, walnoten
Houdbaarheid: minimaal 2 weken in een goed afgesloten trommel

 

Nutty-choc

20150418_145632_resized

Dit knapperige koekje smaakt heerlijk bij een kopje koffie of thee. Het bevat de volgende ingrediënten: volkoren speltmeel, pindakaas, roomboter, pure chocolade 75% (met kokosbloesemsuiker), ei, baksoda, vanille extract, Himalaya zout en is gezoet met kokosbloesemsuiker.

Heb jij liever havermeel dan speltmeel? Geen probleem, geef het gewoon door bij je bestelling!

Allergenen: speltgluten, pinda’s, koemelk, ei
Houdbaarheid: minimaal 8 weken in een goed afgesloten trommel

 

Pochoda bonbon

20150329_133647_resized_1Deze ambachtelijke bonbon is gemaakt van pompoenpitten, dadels, medjool dadels, een vleugje kaneel en de verfrissende smaak van citroen- of sinaasappelrasp. Ze zijn omhuld door een laagje pure chocola (75% met kokosbloesemsuiker).

Wij gaan uit van de sinaasappel. Wil jij de citroen? Geef dat bij je bestelling aan.

Allergenen: geen
Houdbaarheid: minimaal 8 weken in een goed afgesloten trommel (in de koelkast blijven ze steviger)

 

Rozijnen-ontbijtkoek

ontbijtkoek rozijnen

Deze stevige koek is een gezonde variant van de reguliere ontbijtkoek omdat er geen geraffineerde suikers of vetten inzitten. Het bevat water, rozijnen, roggemeel, volkoren speltmeel, ei, koekkruiden, wijnsteenbakpoeder, kaneel en Himalaya zout.

Allergenen: roggegluten, speltgluten en ei
Houdbaarheid: 6-7 dagen in een goed afgesloten trommel, kan ook prima ingevroren worden

 

20150514_125029_resizedWortelnotenkoekje (10 stuks)

Wellicht heb je bij het horen van deze naam niet direct een beeld, maar dit zijn koekjes met een verrassende “bite” en smaak. Ze bevatten geen toegevoegde suiker.

De ingrediënten zijn wortel, Medjool dadels, havermout, rozijnen, water, lijnzaad, paranoten, walnoten, amandelen, kaneel en Himalaya zout.

Wil jij er bijvoorbeeld geen walnoten in omdat je daar allergisch bent, dan horen we dat graag.

Allergenen: havergluten, paranoten, walnoten, amandelen
Houdbaarheid: 1 week in een goed afgesloten trommel, kan ook prima ingevroren worden

 

Advertenties